Uitbouw

Is uw woonkamer of keuken te klein, maar u wilt niet verhuizen, een uitbouw van uw woning kan de oplossing zijn. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak.

Wat is een woning uitbouw?

Een uitbouw is een bouwwerk dat u tegen uw bestaande woning aanbouwt en dat direct in verbinding staat met het woonhuis. Dit kan een garage of een berging zijn, maar ook
een uitbouw van uw woonkamer in de vorm van een serre of een uitbouw aan de keuken.

De voor- en achterkant-benaderinguitbouw

Belangrijk is waar u de aan- of uitbouw wilt bouwen. In de regel geldt, dat alles wat grenst aan de openbare ruimte (weg of groen), zoals de voorkant en bij hoekwoningen de zijkant van de woning, een grotere invloed heeft op de directe omgeving dan bouwwerken die aan de achterkant worden gebouwd. Daarom mag een aan- of uitbouw aan de voor- of zijkant van de woning meestal niet bouwvergunningsvrij worden gebouwd.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een uitbouw dan geven wij die u graag. Wanneer u nog vragen heeft, of meer informatie wilt over een eventuele uitbouw, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt hierboven in de slider wat voorbeelden zien van aanbouw die wij verzorgd hebben.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65