Gespecialiseerd in het produceren en monteren van trappen

Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het produceren en monteren van trappen. Als het gaat om het verrichten van diverse timmerwerken en voor het maken van traditionele ambachtelijke trappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Of het nu gaat om betonbekistingen of het inmeten, maken en plaatsen van alle soorten houten trappen maar ook voor overige timmerwerkzaamheden zoals kozijnen, tuindeuren of het timmeren van een bar. Dus alles is mogelijk als het om maatwerken gaat.

Wij streven ernaar om elke opdracht, groot of klein, op maat naar alle tevredenheid van de klant te realiseren. Uiteraard tegen een zeer betaalbare prijs.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65