Uw badkamer verbouwen

Veel badkamers zijn verouderd en om die reden laten veel mensen hun badkamer vernieuwen. Heeft u ook een verouderde badkamer? Wij van Kapteijn helpen u graag met het verbouwen van de badkamer.

Advies verbouwen badkamer

Wij helpen u niet alleen bij het verbouwen van de badkamer zelf, maar wij voorzien u ook graag van advies omtrent het verbouwen van de badkamer. Met een advies op maat zorgen wij ervoor dat uw badkamer verbouwing volledig naar uw wens verloopt.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een bepaalde indeling dan geven wij die u graag. Wanneer u nog vragen heeft, of meer informatie wilt over het verbouwen van badkamers, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt hierboven in de slider wat voorbeelden zien van badkamers die wij onder handen hebben genomen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65