Gipsplafond laten plaatsen?

Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf is een specialist in het plaatsen van gipsplafonds en gipswanden. Kapteijn kan uw gipsplafond vakkundig plaatsen.

Gespecialiseerd

Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het leveren en installeren van systeem plafonds en wandsystemen. Bij Kapteijn krijgt u de beste prijs/ kwaliteit verhouding en met onze uitgebreide kennis op het gebied van installatie, bent u bij ons verzekerd van een perfect eindresultaat.

Oplossingen voor plafonds

Voor zowel bedrijven als particulieren bieden wij de juiste oplossing en hebben wij het perfecte systeemplafond. Bent u op zoek naar een onderhoudsbedrijf dat voor u systeemplafonds of systeemwanden kan leveren en installeren? Dan ben u bij Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf aan het juiste adres.

Wij leveren hoog kwalitatief werk tegen scherpe prijzen.

Ook voor u andere wensen die betrekking hebben tot deze verbouwing kunt u terecht bij Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65