Wilt een serre laten plaatsen?

Wilt u graag een serre laten plaatsen? Dit geeft u veel extra binnen en buiten mogelijkheden. Dankzij de serre krijgt u het gevoel dat u buiten zit, maar u bent gewoon in de woning. De tuin wordt veel meer betrokken bij het huis, het vormt meer één geheel.

Dit is het oorspronkelijke idee van de serre, u creëert een ruimte waarin u warm zit, maar waarbij u wel uit kunt kijken op een stuk tuin of kunt genieten van een mooi landschap of een prachtige sterrenhemel.

Als u een serre laat plaatsen dan zult u daar geen spijt van krijgen. Een serre is een prima aanwinst om in te leven en tevens een waardevermeerdering voor de woning. Het geeft u een groot aantal voordelen. U krijgt dankzij de serre namelijk meer licht in de woning, u krijgt meer leefruimte en daarmee meer mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een serre waar u veel mooie planten in kunt plaatsen, die daar kunnen overwinteren.

Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf is gespecialiseerd in het produceren en monteren van serres. Van ontwerp tot plaatsing kunt u bij ons terecht!

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65