(Glazen) wanden laten plaatsen?

Wilt u in uw kantoorruimte kantoorwanden laten plaatsen? Glazen wanden of scheidingswanden? Wilt u een transparante vergaderruimte? Dan verzorgt Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf systeemwanden voor u een vergaderruimte van volledig glas.

Transparante werkomgeving

De kantoorwanden binnen een kantoorruimte zijn erg belangrijk. De huidige technieken en stijlen vragen om een meer transparante werkomgeving maar aan de andere kant is een goede privacy erg belangrijk. Het snel opbouwen en afbreken van wanden is met de snel wisselende markt ook een item om rekening mee te houden.

Glas- of systeemwanden?

Glaswanden en systeemwanden worden vaak naast elkaar gebruikt. Voor langere vlaktes welke geheel gesloten mogen zijn worden systeemwanden gebruikt. Wanneer echter transparantie of een modern design gewenst is, wordt vaak overgegaan op glaswanden. De combinatie komt het meeste voor en zorgt vaak ook voor een goed resultaat én een mindere aanslag op uw budget.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65