Aanbouw

De meeste woonkamers worden op den duur te klein en dan kun je verhuizen of een aanbouw plaatsen. Deze levert direct meer woonruimte op en het geeft je huis ook in de toekomst meerwaarde. Zie jij jezelf al in een nieuwe, grotere woonkamer in de zon zitten?

Je woonkamer vergroten

Met een aanbouw aan huis kun je makkelijk je woonkamer groter maken. Voor 20.000 tot 50.000 euro (afhankelijk van grootte en materialen) is het een goed en betaalbaar alternatief voor verhuizen. Zie jij jezelf al in de nieuwe, grotere woonkamer in de zon zitten?

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wilt u bijvoorbeeld onze mening weten over een aanbouw dan geven wij die u graag. Wanneer u nog vragen heeft, of meer informatie wilt over een eventuele aanbouw, dan kunt u contact met ons opnemen. U kunt hierboven in de slider wat voorbeelden zien van aanbouw die wij verzorgd hebben.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65