Is uw woning goed beveiligd?

U wilt met een gerust hart kunnen slapen en geen onverwachte bezoekers binnen hebben die uw dag verpesten? Maar u twijfelt of uw hang- en sluitwerk u die beveiliging beidt? Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf kan u adviseren en een offerte uitbrengen. Na goedkeuring komen wij uw veilige hang- en sluitwerk installeren.

Politiekeurmerk veilig wonen

Het Politiekeurmerk Veilig Wonen is een keurmerk voor woningen die voldoen aan een aantal eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale zekerheid. De werking is simpel. De eisen die het keurmerk stelt, zorgen ervoor dat een inbreker langer de tijd nodig heeft om een woning binnen te komen.

Korting op verzekering

Een inbraak duurt vaak maar 30 seconden. Een crimineel bedenkt zich dus wel twee keer voor hij een woning probeert te betreden als deze is voorzien van het Politiekeurmerk. Bovendien geven de meeste verzekeraars korting op de premie van uw inboedelverzekering indien uw woning gecertificeerd is. Een kleine investering geeft naast een veilig gevoel dus ook financiële voordelen.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65