Wilt u een dakkapel?

U heeft wat meer ruimte nodig op uw zolder? Dan is het plaatsen van een dakkapel een goed idee! Naast de plaatsing van de dakkapel kan Kapteijn uw zolder ook omtoveren tot een volledige (slaap)kamer.

Dakkapel op maat

Als u een dakkapel wilt laten bouwen, kunt u direct Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf inschakelen. Kapteijn is een eerlijk en ervaren bedrijf wat al ruime ervaring heeft met het plaatsen van een dakkapel. Wanneer u het snel en accuraat wilt laten doen, is Kapteijn een goede keuze.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65