Wilt u uw interieur aanpakken?

In steeds meer huizen vinden zelfgemaakte houten meubels een plek. Een houten interieur gaat namelijk zeer lang mee, en brengt een warme sfeer in huis. Bij Kapteijn timmer- en onderhoudsbedrijf bent u aan het juiste adres als het gaat om hoog kwaliteit timmerwerk tegen aantrekkelijke prijzen. Wij maken onder meer computermeubels, bureaubladen, keukens en kantoormeubels. Naast de meubels kunnen wij voor u het gehele interieur aanpakken.

Wilt u een vrijblijvende offerte?

Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.

Wilt u meteen een vrijblijvende offerte? Neem dan contact op!

Wilt u weten wat wij doen?

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf kan voor u de ideale partner zijn voor allerlei werkzaamheden voor uw huis of bedrijf. Voor een globaal overzicht kunt u hieronder bekijken wat we hebben gedaan.

» Bekijk wat we hebben gemaakt

Heeft u een vraag?

Heeft u een vraag? Of wilt een offerte aanvragen? Neem dan contact op met ons via ons contact formulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Klik daarvoor hieronder.

» Link naar contactformulier

Partners

Kapteijn timmer- en onderhouds bedrijf werkt in vertrouwen samen met partners op verschillende gebieden. U kunt een overzicht bekijken op onze Partners pagina. Klik daarvoor hieronder.

» Bekijk onze partners

Snel contact

Naast ons contactformulier kunt u ons ook bereiken via de telefoon of email.

» info@kapteijntimmerbedrijf.nl

» 06-22 20 03 65